Hirdetés

Idő előtt került ki a Thor: Ragnarök, mindenki őrülten tölti

|

Az iTunes és a Vudu hibájából február 20. helyett már ma elérhetővé vált a Thor: Ragnarök, és nem tudták ezt elég gyorsan korrigálni ahhoz, hogy ne kerüljön fel torrentoldalakra.

Hirdetés

Hivatalosan közel egy hónap múlva kell megjelennie a harmadik Thor film otthoni fogyasztásra szánt változatainak, a blu-rayek is ekkor kerülhetnek forgalomba. 

Hirdetés

Egy kínos hiba miatt ugyanakkor most bajba keveredett a Disney. Egy felhasználó azt írta redditen, hogy a Vudun keresztül rendelte elő a filmet, viszont nem csak visszaigazolást kapott, hanem egy iTunes-linket is, ahonnan le tudta tölteni. Az egésznek alighanem köze volt a Movies Anywhere alkalmazásnak is, ami összekapcsolja a különböző szolgáltatásokat.

Nem ő volt az egyetlen, aki megpróbálta, ugyanis a TorrentFreak beszámolója szerint mostanra ellepték a netet a 720p-s és 1080p-s, tökéletes, másolásvédelem nélküli videók (az egyik csapat 10 órát dolgozott azon, hogy sikerüljön lepiszkálni a DRM-et). Csak a The Pirate Bay-en közel tíz változat található meg, és mindegyiket úgy töltik a felhasználók, mintha nem lenne holnap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)