Hirdetés

Thor: Ragnarok - Doctor Strange is feltűnik az új előzetesben

|

A harmadik Thor mozi japán előzetesében már mindenki kedvenc mágusát is láthatjuk pár pillanat erejéig.

Hirdetés

Nemrég befutott egy olyan Thor: Ragnarok trailer, amelyben Benedict Cumberbatch karaktere, Doctor Strange látja el jó tanácsokkal a villámok istenét. A japán előzetes eredeti hanggal tekinthető meg, így erősen ajánlott számunkra is a nagy Play gombra bökés. 

Hirdetés

Bár a Marvel rajongók többsége már a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét várja annyira, hogy akár fél képregénygyűjteményét is odaadná érte, a stúdió teljesen érthető módon még mindig a Thor: Ragnarok szekerét igyekszik tolni. Ezen a vonalon haladva tegnap közzé is tették az alábbi videót, amelynek elején Doctor Strange libben be, és elárulja Thornak, hogy nagy változásokat lát közeledni. Annak fényében, hogy dekorálja át Hela egész Asgardot, a dokinak bizony igaza van.

A Thor: Ragnarok 2017. november másodikán landol a magyar mozikban. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)