Hirdetés

Ilyen lett volna a Thor: Ragnarok a VHS-korszakban

|

A Thor: Ragnarok trailereinek kiváló paródiájában megnézhetjük, milyen lenne a Marvel hősének harmadik önálló kalandja, ha harminc évvel korábban jelent volna meg.

Hirdetés

A Thor: Ragnarok kapcsán már láttunk egy, a '80-as évek játékai által inspirált paródiatrailert, most pedig ismét egy zseniális videóban találkozott a három évtizeddel korábbi hangulat és a Marvel modern filmje. A Nerdist csapata viszont 1987-es filmként képzelte el Thor és Hela összecsapását.

Hirdetés

A 4:3-as képarány és a VHS-kazetták megnyúlt szalagjainak kép- és hanghibái mellett komolyabb melót igénylő utómunkát is végeztek a film előzetesein, hogy összeállíthassák az 1987-es trailert. A klisés narrátor hozzáadása mellett a különleges effekteket is lecserélték vagy átdolgozták, hogy valóban a három évtizeddel korábbi látványvilággal találkozhassunk a Thor III: Ragnarok - The Motion Picture előzetesében. Ennek a megtekintéséhez csak el kell indítanotok a videót alább, amit mindenképp ajánlunk annak, aki még kezdett filmezést a kazetta visszatekerésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)