Hirdetés

Thor: Ragnarok - így néz ki speciális effektek nélkül

|

Bepillanthattok a kulisszák mögé és megtudhatjátok, hogyan keltették életre a Thor: Ragnarok látványos akciójeleneteit és képi világát.

Hirdetés

Már az első trailerek alapján lehetett tudni, hogy mint minden szuperhős filmben, a Thor: Ragnarökben is komoly feladat jut majd a speciális effektekkel foglalkozó csapatnak. Most egy videó keretében betekinthetünk munkájukba.

Hirdetés

Az előtte-utána és a nyers felvételek mellett azt is láthatjuk milyen fázisokon esik át egy jelenet, mielőtt levetítik azt a nézőknek. Bizony van min dolgozni, főleg egy ilyen egy filmben, ahol majdnem minden második szereplő valamiféle űrlény, illetve percenként röppen át a vásznon egy villám vagy épp az egyik karakter.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem mindig megmosolyogtatnak azok a behind-the-scenes képsorok, amikor az egyik lényt alkotó színész mászkál valami szerkezetben, amire utána ráhúzzák a lény számítógépes modelljét. Ennek tökéletes példája a videó közepén található jelenet, amikor Thor kiüti Hulkot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)