Hirdetés

Thor: Sötét világ - az első trailer

|

Vasember mellett a Bosszúállók egy másik tagjának története is folytatódik, a Thor: Sötét világ tovább bővíti a Marvel univerzumát.

Hirdetés

Thor (Chris Hemsworth) azért küzd, hogy megmentse a Földet és egyúttal a többi kilenc birodalmat is, de egy ősi faj, a Sötét Elfek Malekith (Christopher Eccleston) vezetésével visszatérnek, hogy mindezt megakadályozzák. A mennydörgés istene ezúttal egy olyan ellenséggel kerül szembe, akit még Odin (Anthony Hopkins) és Asgard sem tudott megállítani, ráadásul a szerelme, Jane Foster (Natalie Portman) is veszélybe kerül. Egyetlen személy tudna segíteni a bajban, aki talán többet árt, mint használ…ő Loki (Tom Hiddleston), a Bosszúállók főgonosza.

Az imént felvázolt sztori mellé a Trónok harca forgatásokon edződött Alan Taylor által elképzelt látványvilágot kapjuk. Azt már a legelső előzetes alapján leszűrhetjük, hogy a Thor 2 maszkmesterei kitettek magukért és a CGI terén sem tapasztalhatunk hiányosságokat. Alan Taylor rendező szemmel láthatóan sokkal komorabbra vette a figurát, a külcsín mellett nagy hangsúlyt fektetett a drámai elemekre is:

 

A Thor: Sötét világ október 31-én érkezik, nem kicsit várós.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)