Hirdetés

Thor: Sötét világ - azért Malekith paráztatós lesz

|

A sötét elfekről eddig is sejtettük, hogy nem alkalmasak nyugtatóreklámozásra, de Thor legújabb ellenfele azért rátesz egy lapáttal az élményre. Rövid videóval mutatkozik be Malekith.

Hirdetés

A CineStar számolt be arról, hogy a magyar mozikba november 14-én érkező Thor: Sötét világ szerencsére hozza azt a szereplőgárdát, amivel az első rész is sikeresen megvetette lábát a szuperhősös mozik között, vagyis itt lesz nekünk Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman, Stellan Skarsgård, és többek között Rene Russo és Anthony Hopkins is jelenlétével emeli az isteni színjátékot.

Most azonban Christopher Eccleston került fókuszba, mivel Malekith karakterét elég meggyőző módon kelti életre, elegáns és félelmetes, még óelfül is beköszön. Az IGN-nek köszönhetően íme egy rövid videó a mostani gonosz ébredéséről:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)