Hirdetés

Thriller készül a kokaintúladagolásban elpusztult medve igaz történetéről

|

És a szállítmányt elhagyó csempészről, kinek története szintén tragikusan végződött.

Hirdetés

Elizabeth Banks (a 2019-es Charlie angyalai) lesz a rendezője az Universalnál realizálódó, a Jump Street-filmek és A LEGO-kaland rendezőinek, Phil Lord és Chris Miller produceri felügyelete alatt készülő Cocaine Bearnek - írta meg többek közt a Deadline.

A karakterközpontú thriller forgatókönyvét Jimmy Warden (A bébiszitter - A kárhozottak királynője) szállítja, méghozzá megtörtént eset alapján: 1985-ben egy közel 80 kilós fekete medve olyan durván 15 millió dollárnyi értékű kokaint falt fel, amibe bele is pusztult.

Hirdetés

Igen ám, de a szállítmány meg annak a kentuckyi drogcsempész repülőjéből pottyant ki, aki meg ejtőernyővel a hátán halt meg, amikor túl sok mindent magához halmozott ugrás közben és beverte a fejét a gép farokrészébe.

A forgatás állítólag idén nyáron akarják lezavarni - hogy színészfronton kikkel, azt egyelőre nem tudni. (A címlapkép természetesen csak illusztráció.)

Elizabeth Banks a Charlie angyalaiban (Charlie's Angels, 2019)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)