Hirdetés

Ti felfedeztétek a cameókat a Spider-Man: Across the Spider-Verse új trailerében?

|

Az Insomniac Games Pókember-játékainak szemfüles rajongói kiszúrhattak néhány meglepetést.

Hirdetés

A 2018-ban bemutatott Pókember: Irány a Pókverzum! minden idők egyik legjobb Pókember-filmjének bizonyult, így nem meglepő, hogy a Sony Pictures zöld utat adott a folytatásnak, sőt nem is egynek, ugyanis Miles Morales következő kalandjait két fejeztre bontva ismerhetjük meg: először 2023 júniusában debütál a Spider-Man: Across the Spider-Verse, amelyet kevesebb, mint egy évvel később a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse követ majd. 

A készítők szerint a folytatás 240 karaktert vonultat majd fel, amelyek között olyan variánsok is helyet kapnak majd, mint a 2099-es Pókember, Miguel O'Hara és Spider-Punk (Daniel Kaluuya). 

Az Across the Spider-Verse legújabb magyar feliratos előzetesében a főbb szereplők mellett fel is tűnt számos Pókember-változat, amikor egy olyan központot figyelhetünk meg, ahol a pókvariánsok együtt lógnak és dolgoznak. Itt bukkant fel többek között egy olyan jelmezes pókarc is, amely egy-két apróságtól eltekintve nagyon hasonlít az Insomniac Games által fejlesztett, 2018-as Marvel's Spider-Man játék főhősére.

Hirdetés

A karakter egy másik, fekete-piros ruhás Pókemberrel sétál és beszélget:

Lehet, hogy így fog kinézni Peter Parker és Miles Morales megújult hősgúnyában a PlayStation 5-exkluzívként jövőre megjelenő Marvel's Spider-Man 2-ben vagy talán a Sony Pictures Animation csapata csak élt a kreatív szabadság lehetőségével? 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)