Hirdetés

Kiderült, ki lehet az új Dűne film egyik főszereplője?

|

A rendező után úgy tűnik, megtalálták az egyik jelentősebb karakter színészét is.

Hirdetés

Az utóbbi időben elég keveset hallani az új Dűne filmről, de a mára már klasszikussá vált 1984-es David Lynch-féle sci-fi remake-jén továbbra is dolgozik a Legendary Pictures. A rendező már megvan Denis Villeneuve személyében, és a legfrissebb híresztelések szerint az egyik főszereplőről is konkrét elképzelése van a stúdiónak.

Hirdetés

A tervek szerint Paul Atreides karakterét a fiatal tehetség Timothée Chalamet játszaná. A színészt leginkább a Szólíts a neveden (Call Me by Your Name) című drámából  illetve a Lady Birdből ismerhetjük, az előbbiben nyújtott alakításárt számos díjra, többek közt Oscarra is jelölték.

A Frank Herbert klasszikus sci-fi regénye izgalmas történet lehetne Villeneuve rendezésével, aki legutóbb a Blade Runner 2049-cel alkotott hasonló témában.

Ti örülnétek, ha Chalamet játszaná a korábban Kyle MacLachlan által alakított Paul Atridest az új Dűne remake-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)