Hirdetés

Timothy Olyphant is csatlakozott a The Mandalorian második évadához

|

Egyelőre nem tudni, hogy a The Mandalorian második évadában milyen szerepben tűnik majd fel A törvény emberének sztárja.

Hirdetés

Újabb színészről derült ki, hogy szerepet kapott a Disney+ The Mandalorian sorozatában. Timothy Olyphant szerepének rejtélye érdekes találgatásokat eredményezhet. Egyelőre annyit hallottunk a színészről, hogy egy új vagy visszatérő kedvencet játszik majd, ez egyelőre édeskevés a találgatáshoz. Azért ha van időtök, olvassátok el Csirke The Mandalorian kritikáját, hogy újult erővel reménykedjünk a még erősebb folytatásban. A szereposztás mindenesetre egyre pofásabb.

Hirdetés

Olyphant csatlakozik Katee Sackhoffhoz (Bo Katan), Temuera Morrisonhoz (Boba Fett) és nagy valószínűség szerint Rosario Dawsonhoz (Ahsoka Tano), ez utóbbi még nem nevezhető hivatalosnak. A rendezésért Robert Rodriguez és Peyton Reed felelnek.

A The Mandalorian második szezonjának forgatásai már befejeződtek, így úgy néz ki, hogy ez a projekt nem fog csúszni a járvány miatt. A jelenlegi tervek szerint októberben folytatódhat a széria, reményeink (és nagy valószínűséggel) ez így is marad már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)