Hirdetés

Még idén elindulnak a Tini Nindzsa Teknőcök reboot munkálatai

|

Valószínűleg semmit nem fogunk látni még belőle 2020-ig, de ettől függetlenül tényleg újraindítják a közepesen sikeres filmsorozatot.

Hirdetés

A korábban már emlegetett Tini Nindzsa Teknőcök reboot film tényleg érkezik, nyilatkozta az egyik producer, Andrew Form a Variety újságírójának.

Hirdetés

A projekt ezúttal is a Paramount gondozásában fog elkészülni, a produceri munkákat pedig Michael Bay, Andrew Form és Brad Fuller cége, a Platinum Dunes kapta.

"Csinálunk egy Tini Nindzsa Teknőcök rebootot a Paramountnak. A projekttel kapcsolatos meló az év vége körül indulhat el."

A forgatókönyvvért a Szaftos szavak és a Space Jam 2 írója, Andrew Dodge felel, és nagyjából ennyit is tudunk a filmről.

Egyelőre csak reménykedni tudunk, hogy az új verzió jobban sikerül majd, mint az előző két Tini Nindzsa Teknőcök film.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)