Hirdetés

Felnőtteket célzó Tini Nindzsa Teknőcök élőszereplős sorozat készülhet

|

Az egyik alkotó szerint a Daredevil a példa arra, hogy a komorabb hangvételű képregényes szériákra is van kereslet.

Hirdetés

Kevin Eastman az idei Comic-Conon beszélt a mutáns teknőcök lehetséges jövőjéről, amiben szerinte egy Netflixen megjelenő, élőszereplős sorozatnak is lenne hely. 

Hirdetés

Leonardóék kalandjai alapvetően egy fiatalabb generációnak szóló franchise-ként vonultak be a köztudatba, de nem volt ez mindig így; az eredeti képregény nem volt híján a vérnek, az erőszaknak és a csúnya beszédnek sem. Eastman elmondta, hogy nagyon jó látni, hogy 35 év után újra olyan irányt vehet a széria, ami visszakanyarodik az eredeti koncepcióhoz:

"Olyan érzés, mintha a teknőcök 35 év fejlődés után jutottak volna el erre a pontra. Furán hangozhat, de ez majdnem ugyanaz az irány, ahol elkezdtük; amikor először megjelent a fekete-fehér képregény, mi egy idősebb generációnak szántuk elsősorban." 

A Daredevil sikerét látva a kiadó nagyobb hajlandósággal vág bele egy komorabb hangvételű Teknőc sztoriba. Ezzel a lépéssel egy tágabb közönséget érnének el, hiszen a Nickelodeonon futó rajzfilm továbbra is a gyereknek szólna, de a netflixes produkciónak köszönhetően egy alapvetően felnőttekre épülő nézőbázist is kialakíthatnának. Az alkotó lelkes szavaiból arra következtethetünk, hogy itt már többről van szó puszta gondolatkísérletnél, tehát az is elképzelhető, hogy már megkezdődtek a háttérmunkálatok a sorozaton. Ti örülnétek, ha megvalósulna a netflixes Tini Nindzsa Teknőcök sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)