Hirdetés

A Titans 3. évadában egy újabb ismert Batman-karakter mutatkozhat be

|

Ha a pletyka beigazolódik, akkor a képregények kedvelői örülhetnek.

Hirdetés

Noha a Netflix előfizetők számára csak most vált elérhetővé a Titans sorozat második szezonja (amely a DC Universe streaming szolgáltatáson novemberben fejeződött be), azonban időközben már a harmadik évadot is berendelték, így várhatóan idén folytatódni fog a DC Comics fiatalabb hősgenerációjának kalandjai, amelyből egy már ismert karakter is masszívan kiveheti majd a részét. 

Hirdetés

A Discussing Film jelentése szerint ugyanis a Titans 3. évadában fel fog bukkanni James Gordon lánya, Barbara Gordon is Orákulumként, amely szerepre egy kerekesszéket használó színésznőt keresnek a castingosok. Gordon először a hatvanas években bukkant fel a képregények lapjain, belőle vált az első ikonikus Batgirl, ám miután Joker miatt megbénult, akkor sem hagyott fel a bűnüldözéssel és felvette az Orákulum alteregót, hogy hatalmas technológiai tudásával és magas intelligenciájával afféle információbrókerként támogassa a hősöket (tagja volt többek között a Ragadozó madaraknak is). 

A Titans harmadik etapját március 30-án kezdik el forgatni Torontóban és várhatóan minden karakter visszatér, aki túlélte a második felvonás fináléját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)