Hirdetés

Titans - ilyen a Batmobile és a Bat Computer a sorozatban

|

Néhány másodperc erejéig Batman járgányát és számítógépes rendszerét is láthatjuk a DC-s szériában.

Hirdetés

Már több epizód is elérhető a DC legújabb sorozatából, ami a Titans címet kapta, és Robin mellett több ismert szuperhős is főszerepet játszik benne. Ráadásul nemrég egy ikonikus helyszín is feltűnt a képernyőn.

Hirdetés

Rengeteg rajongója van a Batmobile-nak, így érthető, hogy sokan voltak kíváncsiak arra, milyen is a legendás autó a Titans sorozatban. A sorozat nemrég debütált, hatodik epizódja pedig meg is adta a választ erre a kérdésre. Egy visszaemlékezés során Dick Graysont a Batcave-ben láthatjuk, és bizony ott a Batmobile is, amit a jelek szerint a Batman: The Animated Series alapján alkották meg a sorozat készítői.

Ráadásul Gotham védelmezőjének számítógépes rendszere, a Bat Computer is feltűnik, ami talán nem annyira ikonikus, mint a különleges jármű, de mindenképp érdekes lehet a rajongók számára.

Ti nézitek a Titanst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)