Hirdetés

Titans - a harmadik évadot is berendelték a DC Universe sorozatából

|

2020-ban sem fogunk Titánok nélkül maradni.

Hirdetés

Ugyan még hátravan pár epizód a DC Universe streaming szolgáltatáson futó (nálunk Netflixen is megtekinthető) Titans sorozat második szezonjából, de már most megérkezett az örömteli hír: még egy évadot megrendelt belőle a stúdió. 

Hirdetés

Kiderült tehát, hogy a november végén befejeződő második évad után valamikor 2020 folyamán folytatódni fog a sorozat, amelyben a DC Comics fiatalabb hősgenerációjának kalandjait ismerhetjük meg, meglehetősen nyers tálalásban - a véres jelenetek és a durva beszéd is masszívan a részét képezi a Titans sorozatnak, de talán éppen ezért kedvelték meg a szériát olyan gyorsan a rajongók. 

Egyelőre nem esett szó arról, hogy milyen új szereplőkre számíthatunk majd a jövő ősszel érkező harmadik évadban, de talán a második szezon hamarosan esedékes fináléja ad majd pár támpontot. 

Ti nézitek a Titanst? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)