Hirdetés

Titans - megjött a második évad teljes előzetese

|

Jövő héten folytatódik a DC Universe zászlóshajója, és a jelek szerint egy jóval komolyabb évadra számíthatunk, mint az első esetében.

Hirdetés

Épp itt volt az ideje annak, hogy DC kiengedje az első komoly trailerét a Titans második évadának. A jelek szerint komoly változásokra számíthatunk, főleg csapattagok tekintetében. Az előzetes jó pár (lehetséges) új titán felvonultat.

Hirdetés

A folytatásban egyébként nem csak az ifjú szuperhősök bukkannak fel, de Bruce Wayne is ott lesz, ezúttal teljes életnagyságban. Hogy pontosan mi lesz a szerepe, azt még nem tudjuk, de tekintettel arra, hogy Deathstroke lesz az évad főellenfele, valószínűleg az öreg Batmannek is lesz dolga.

A Titans egészen pontosan jövő hét pénteken, tehát szeptember 6-án folytatódik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)