Hirdetés

A Titans első évadának utolsó epizódja izgalmas bemutatkozásokkal zárult

|

A DC Universe zászlóshajója egy meglepő stáblistás jelenettel ért véget, amire még a legoptimistább DC rajongók sem voltak felkészülve.

Hirdetés

Mivel a Titans első évadának végéről fogunk beszélni, így értelemszerűen idebökjük a hatalmas SPOILER feliratot. Aki még nem látta a záróepizódot, vagy még nem vette rá magát, hogy belekezdjen a sorozatba, de tervezi, az itt szépen köszönjön el.

Hirdetés

Azoknak viszont, akiket annyira nem zavarja a dolog, de szeretnék tudni, hogy mi a helyzet DC-falván örömmel jelentjük, hogy a Titans stáblistás jelenetében két, képregényekből régóta ismerős karakter mutatkozott be. Egyikőjük Superboy, azaz Conner Kent, aki egy "keverék klónja" Lex Luthornak és Supermannek. A srác kitört a laborból, leverte az összes tudóst, és elment kiszabadítani a haverját. Egy négylábú, nagyon cuki, és lézerszemmel felszerelt haverját.

A stáblista utáni jelentben tehát a szupererőkkel bíró kutya, Krypto is bemutatkozott. Hogy kettőjük szerepe mi lesz a továbbiakban, azt persze most még nem tudjuk. A rendező, Greg Walker elárulta, hogy egyelőre a stáb is csak ízlelgeti a dolgot. Az a céljuk, hogy Superboyt és Kryptot is azzal a realizmussal kezeljék, mint a többi karaktert a Titansben. Meg akarják vizsgálni, hogy mi lenne akkor, ha ennek a tini Superman-típusú karakternek a mi valóságunkban kellene helyt állnia, és mi lenne a társadalom reakciója az erejét próbálgató hősre. A válaszokat valószínűleg a második évadban fogjuk megkapni.

Nektek tetszik Superboy és Krypto debütálás? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)