Hirdetés

A Titkos Invázió is külön Disney+ sorozatot kaphat a Marveltől?

|

Legalábbis erről szólnak most a legfrissebb pletykák, amelyeket azért érdemes kellő kétely mellett fogadni.

Hirdetés

Ha gyakran szoktatok filmes pletykákról olvasni, akkor biztosan nem ismeretlen a számotokra Daniel Richtman neve sem. Richtman azon újságírók közé tartozik, akik (elvileg) bennfentes információkat tudnak szerezni a legújabb filmes és tévés produktumokról, ezeket pedig előszeretettel meg is osztja követőivel. Volt már, hogy fején találta a szeget, de bizony egy csomószor mellé is lőtt állítólagos infóival, szóval a mostani pletykát is mindenképp kezeljétek a helyén, ugyanis egyelőre semmiféle hivatalos megerősítés nem érkezett vele kapcsolatban. 

Hirdetés

Mindenesetre Richtman nemrég arról számolt be, hogy információi szerint a Marvel egy Titkos Invázióhoz kapcsolódó Disney+-os sorozaton dolgozik, ami egyébként a Marval Kapitány 2 mozifilmet fogja felvezetni. A Titkos Invázió (Secret Invasion) egy magyarul is megjelent 2008-as képregényes minisorozat, amelyet rian Michael Bendis írt és Leinil Francis Yu rajzolt. A sztori szerint az alakváltó skrullok egy halom ismert szuperhős és egy csomó kormánytisztviselő helyét átvették, végül pedig teljes offenzívát indítottak a Föld ellen. Királynőjüket végül Norman Osborn, az egykori Zöld Manó ölte meg, akit a csata után hősnek kiáltott ki a kormány, és teljes fennhatóságot kapott a S.H.I.E.L.D. és a Bosszúállók felett. Előbb helyett létrehozott egy saját szervezetet (H.A.M.M.E.R.), az utóbbiból pedig szintén egy saját kompániát verbuvált (ez lett a Dark Avengers). 

A mozivásznon eddig az első Marvel Kapitány filmben láthattuk a skrullokat, a képregényekkel ellentétben viszont itt kifejezetten a jó oldalon álltak a faj képviselői. A Pókember: Idegenben moziban is felbukkantak, Nick Fury és Maria Hill helyét ugyebár a filmben Soren és Talos, két skrull vette át, miközben a jó öreg Fury egy űrbázison pihent. Sokak szerint ez az űrbéli helyőrség nem más, mint a S.W.O.R.D. állomása - ez a szervezet nagyjából a S.H.I.E.L.D. intergalaktikus párjaként írható körül. 

Még egyszer: semmiféle konkrét bizonyíték nincs arra, hogy Richtman információi hitelesek, de ha tényleg úgy van, ahogy mondja, akkor egy elég nagyszabású szériára számíthatunk a Disney+-on, elvégre a füzetekben a Titkos Invázió egy csomó karaktert megmozgatott. Érdekes megoldás lenne az egész eseményt egy sorozatban felvezetni, majd a Marvel Kapitány 2-re hagyni a finálét, de láttunk már furcsább csavarokat is a világon.

Szerintetek van esély arra, hogy tényleg megvalósuljon egy Titkos Invázió sorozat a Disney+-on? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)