Hirdetés

Titkos üzenetet rejt az új Batman-filmhez készült weboldal

|

Vicces meglepetés éri azokat, akik megpróbálnak túljárni Rébusz eszén.

Hirdetés

A jövő év egyik legjobban várt filmje a Matt Reeves-féle The Batman, amelyben Robert Pattinson ismét bizonyíthatja, hogy régen kinőtt az Alkonyat-széria ügyeletes szépfiújának szerepéből.

A denevérembert dühödt, Kurt Cobain-ihlette remeteként ábrázoló mozi nemrég egy új trailert is kapott, amit nálunk magyar felirattal nézhetsz, aki viszont tovább pörögne a témán, az ellátogathat a rataalada.com-ra is, ahol a film főgonosza, Rébusz találós kérdéseire kell válaszolnunk.

Hirdetés

Egy twitterező ennek kapcsán hívta fel rá a figyelmet, hogy a weboldal html-nézete egy titkos üzenetet rejt azoknak, akik a forráskódban kutakodva szeretnének új információkat szerezni a filmről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ahogy az alábbi képernyőfotó mutatja, Rébusz azt üzeni nekik, hogy szép próbálkozás, de úgysem fognak semmit találni.

Itt tehát nem érdemes nézelődni, a március 3-ai premier viszont már nincs olyan eszeveszettül messze, kicsivel később pedig az HBO Max streaming platformon is nézhető lesz az éjszakai igazságosztó legújabb kalandja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)