Hirdetés

Tíz év eltelt, de még mindig készül a District 9 folytatása

|

Neill Blomkamp sci-fi filmjének új fejezete még nem halt meg, de nagyon nehezen akar életre kelni.

Hirdetés

Még 2009-ben érkezett egy sci-fi film, amit a műfaj rajongói közül sokan nagyon megkedveltek, a mozikban viszont csak közepes sikereket ért el. A District 9 nem nevezhető hangos sikernek, de lett kultusz körülötte, és Neill Blomkamp ennek szárnyán tervezgetni kezdte a folytatást. 

Azóta persze eltelt néhány év, és Blomkamp is más projektek felé fordult. Néha jelezte, hogy a folytatás terve még él és virul, de mást nem hallottunk felőle. Az ember ilyenkor azt gondolná, el kell engedni a múlt utáni sóvárgást, a kósza álmok kergetését, de a rendező ismét tett róla, hogy a District 9 rajongók ne élhessenek békében.

Hirdetés

A helyzet az, hogy most sem lettünk sokkal okosabbak. Legalább annyi biztosnak tűnik, hogy a forgatókönyv még mindig készül. A Dexteronak adott interjújában Blomkamp a következőt válaszolta a kérdésre, miszerint a District 9 folytatás hivatalosan is kidolgozás alatt áll-e:

"Még dolgozom rajta. A tényleges válasz a közeljövőben érkezik majd."

Ez azt jelenti, hogy egy rendes, stúdiótól származó bejelentést kapunk hamarosan? Reméljük, mert a sci-fi filmekkel kapcsolatos beszélgetéseket jelenleg csak James Cameron Avatárja uralja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)