Hirdetés

Tízmilliók nézték élőben Gwyneth Paltrow bírósági tárgyalását

|

A per célja az volt, hogy megállapítsa a színésznő felelősségét egy síbalesetben.

Hirdetés

Már Amber Heard és Johnny Depp nyilvánosság előtt zajló pere is azt sugallta, hogy óriási igény van valódi tárgyalótermi drámára, amit egyetlen film, sorozat vagy dokumentarista alkotás sem képes maradéktalanul kielégíteni, Gwyneth Paltrow síbalesettel kapcsolatos tárgyalása pedig újabb bizonyítékkal támasztotta alá a korábbi sejtést. A Variety riportja szerint legalább 30 millióan nem tudtak ellenállni a kísértésnek, hogy bekukkantsanak a tárgyalóterembe.

Ahol kereslet van, ott persze a kínálat is rögvest megjelenik, ezért a nyolc napon át tartó bírósági tárgyalást élőben közvetítette Law and Crime Network a közösségi médiában. Ennek következtében 16,5 millióan csatlakoztak be a YouTube-on, további 7,4 millióan a Facebookon, és még 4,2 millióan a TikTokon keresztül. Ráadásul ebben nincsenek benne a Court TV és az Associated Press (AP) live feedjének nézőszámai. Rachel Stockman, a Law and Crime Network elnöke szerint mindegyik platformon óriási volt az érdeklődés, ráadásul napról napra emelkedett a nézettség.

Hirdetés

A 2019-ben indított per során egy nyugdíjas optometrista, bizonyos Terry Sanderson azért követelt kártérítést Gwyneth Paltrow-tól, mert a színésznő elütötte őt 2016-ban egy Utah-i sípályán. Sanderson állítása szerint maradandó agykárosodást szenvedett a baleset következtében, ezért először 3,1 millió dollárt szeretett volna, majd megelégedett volna 300 ezerrel is. Az ártatlanságát hangoztató Paltrow viszontperelt, de ő jelképes összeget, mindössze 1 dollárt kért kártérítésként. Az esküdtek végül a színésznőnek adtak igazat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)