Hirdetés

Több DC-s szereppel is kapcsolatba hozták Keanu Reevest

|

Egy filmre már meg is van a szerződése, de úgy tűnik, több projektben is részt vehet a jövőben.

Hirdetés

Keanu Reeves egyike azoknak a színészeknek, akik bármit csinálnak, abból valami jó dolog sül ki. Szinte makulátlanul teljesít mind színészként, mind pedig a magánéletben. Valószínűleg ezért is lehetett már hallani pletykákat arról, hogy a DC és a Marvel kvázi egymásra licitál, hogy leszerződtessék őt.

Most úgy tűnik az 56 éves színész a DC-vel fog együtt működni, ugyanis már meg is állapodtak mindenben a közös munkával kapcsolatban, egyelőre azonban csak egy projekt hivatalos. 

Hirdetés

15 évvel az után, hogy Keanu Reeves utoljára együtt dolgozott a DC-vel a Constantine - A démonvadász forgatásán, most újra összeértek a szálak, ez alkalommal azonban nem látjuk majd a képernyőn, csak a hangját kölcsönzi a League of Super-Petshez.

A kanadai színész korábban elárulta, hogy Farkas a kedvenc képregény karaktere, ez pedig elég is volt ahhoz, hogy komoly pletykák induljanak el, miután Hugh Jackman épp kiszállt a karakter bőréből. Úgy tűnik azonban, hogy ez egyelőre jegelve lesz, hiszen ha a DC meg tudja tartani Reeves-t, sokkal valószínűbb például egy Constantine folytatás, vagy akár egy új, korábban nem pletykált projekt.

Ti minek örülnétek jobban? Ha a DC-vel vagy a Marvellel dolgozna hosszútávon együtt Keanu Reeves?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)