Hirdetés

Több Marvel-produkcióban tér vissza Nick Fury, mint eddig vártuk

|

Samuel L. Jackson karaktere így már az MCU negyedik fázisának egy sorozatában és két filmjében teszi tiszteletét.

Hirdetés

Eddig igencsak ütős élményt kínált a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisa, ami a filmek mellett már sorozatokat is magában foglal, így kifejezetten sok új karakterrel ismerkedhettünk meg, és bizony lesznek még újoncok a jövőben is.

Persze a régóta köztünk lévő karakterek sem szorulnak ki a reflektorfényből, így a Samuel L. Jackson által megformált, már a Vasember óta fontos szerepet betöltő Nick Fury története sem ért még véget. A S.H.I.E.L.D. korábbi igazgatójával legutóbb a Pókember: Idegenben stáblistás jelenetében találkozhattunk a mozivásznon, ám az MCU jelenlegi fázisa neki is tartogat még meglepetéseket.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban picit a háttérbe szorult Fury, de nem titok, hogy a várhatóan valamikor idén debütáló Secret Invasion sorozatban már központi szerepet fog játszani, és azt is tudjuk, hogy a jövőre esedékes, egy kisebb csapatnyi szuperhőst felvonultató The Marvels filmben is feltűnik. Nemrég viszont Jackson a Happy Sad Confused podcast vendége volt, és kicsit visszatekintett az eddigi MCU-s utazására.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A színész beszélt a frissebb munkáiról is, és arról, mennyire őrületes egyik Marvel Studios-projekttől rögtön a következőre átnyargalni. Aztán különösebb csinnadratta nélkül leleplezte, hogy egyébként szerepelni fog a szintén jövőre érkező Ant-Man and the Wasp: Quantumania című filmben is. Ez azért is lehet izgalmas, mert a kalandban ismét feltűnik a Jonathan Mayors által alakított Kang, a hódító, aki jó eséllyel a negyedik és a későbbi néhány fázis főgonosza lesz. Nagyjából úgy, ahogy Thanos volt az első 23 MCU-s filmet felölelő Infinity Saga történetben.

Szerintetek miért kellhet Nick Fury a Quantumania cselekményéhez? Esetleg elkezdhet megágyazni egy új Bosszúállók-szintű csapatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)