Hirdetés

Több mint 200 Fekete Párduc képregény mellett újabb Marvel füzeteket olvashatunk ingyen

|

A ComiXology Shuri és Killmonger saját sorozatait is ingyenessé tette a Fekete Párduc képregényeken felül.

Hirdetés

A ComiXology nemrég bejelentette, hogy több mint 200 Fekete Párduc képregényt lehet náluk ingyenesen elolvasni, így tisztelegnek a közelmúltban elhunyt színész, Chadwick Boseman előtt. Most pedig az is kiderül, hogy hozzácsaptak még ezeken felül is pár extra füzetet az ingyenes kínálathoz. Természetesen nem véletlenszerűen kiválasztott ajándék képregényekről van szó.

Hirdetés

A Fekete Párduc húga (aki egyébként a füzetekben régebben maga is felvette a párducjelmezt), Shuri saját, 2018 és 2019 között futott tízrészes képregénysorozatát, valamint Killmonger 2018-as, ötrészes minisorozatát olvashatjátok el ingyenesen, ha a két karaktere neveire kattintotok. 

Kifejezetten jó Marvel füzetekről van szó, szóval amennyiben érdekelnek benneteket ezek a szereplők, mindenképp érdemes elolvasni őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)