Hirdetés

Több mint 70 műsorról mesél majd a Netflix közelgő eseményén

|

A TUDUM rendezvény egyébként a minden saját műsor elején látható rövid intró hangjáról kapta a nevét.

Hirdetés

A Netflixszel nem az a baj, hogy alig kínál néznivalót, hanem az, hogy olyan ütemben frissül, hogy az már szinte követhetetlen. Az év végéig még legalább 40 film felkerül a kínálatba, de lesznek sorozatok, dokumentumfilmek, realityk és sok minden más is. Ha valaki csak erre az egy streaming szolgáltatásra fizet elő, akkor is mindig lesz mit néznie, jóformán élete végéig.

Hogy pontosan mire számíthatunk a közeljövőben, arról részletesen a három órán át tartó TUDUM esemény során fognak többet elárulni. 

Hirdetés

Szeptember 25-én rendezik meg a show-t, melynek keretében híreket, trailereket, exkluzív felvételeket láthatunk és hallhatunk majd több mint 70 sorozat, film és különkiadás kapcsán, de felbukkannak a legnépszerűbb sztárok is.

Előkerül majd a Stranger Things, a Vaják (The Witcher) a Cobra Kai, A nagy pénzrablás (Money Heist), A Bridgerton család, A korona, az Ozark, a Cowboy Bebop. Az Esernyő Akadémia és a Red Notice is. A stream YouTube-on, Twitchen és Twitteren fog futni, 18:00-kor veszi kezdetét, de már 16:00-kor indulnak a pre-show-k, amik animékről és dél-koreai, valamint indiai eredetű tartalmakról fognak szólni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)