Hirdetés

Több részlet is kiderült Jeremy Renner horrorbalesetéről, a színész túl van a műtéteketen

|

Időközben Jeremy Renner családja is kiadta első, meglehetősen bizakodó nyilatkozatát a baleset kapcsán.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy hótakarítás közben balesetet szenvedett Jeremy Renner, akit a legtöbben a Marvel-mozik Sólyomszemjeként, illetve a Mission: Impossible-filmek William Brandtjeként ismernek. Azóta a TMZ újabb információkkal szolgált a történtekről, és úgy tűnik, tényleg egy kifejezetten szörnyű balesetről van szó. A szomszédok beszámolója szerint ugyanis Renner egyik lábán saját lánctalpas hókotrója hajtott át. Egy Snowcatről van szó, ami gyakorlatilag egy kisteherautó méretű gép. A TMZ egyenesen úgy fogalmazott, hogy Renner Mt. Rose-Ski Tahoe-i házának környéke olyan, mint egy bűnügyi helyszín. 

A színész a baleset következtében nagyon sok vért vesztett, ugyancsak a TMZ szerint az mentette meg végül az életét, hogy egy orvosként dolgozó szomszédja érszorítót alkalmazott a sérült lábán. Egyelőre nem tudni, hogy Renner elveszíti-e a lábát, illetve más maradandó károsodásokat is elszenved-e, mindenesetre családja a műtéti beavatkozások után pozitív nyilatkozatot adott ki.

Hirdetés

A család közleménye egészen pontosan így szól:

"Megerősíthetjük, hogy Jeremy tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett, és 2023. január 2-án megműtötték. Visszatért a műtétről, és továbbra is az intenzív osztályon fekszik kritikus, de stabil állapotban. Jeremy családja szeretné kifejezni köszönetét az őt gondozó hihetetlen orvosoknak és nővéreknek, a Truckee Meadows Fire and Rescue nevű mentőcsapatnak, a Washoe megyei seriffhivatalnak, Hillary Schieve-nak, vagyis Reno város polgármesterének, valamint a Carano és Murdock családoknak. Rendkívüli módon le vannak nyűgözve és nagyra értékelik a rajongói szeretetét és támogatását."

Jeremy Renner tehát túl van a műtéten, állapota pedig továbbra is kritikus, de stabil.

Nem tudni, hogyan szabadult el Renner Snowcat hókotrója, mindenesetre a gyártót megkereste már az eset kapcsán több médium is, de eddig nem reagáltak. Szakértői információk szerint mindenesetre a Snowcat rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, amik épp az ilyen baleseteket hivatottak elkerülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)