Hirdetés

Több ütős cameót, köztük Nicolas Cage Supermanjét is elhozhatja a The Flash film

|

A legújabb The Flash filmes pletykák szerint más Batmanek is felbukkanhatnak Michael Keaton mellett. És egy nem várt Superman.

Hirdetés

A párhuzamos univerzumokat is érintő új The Flash mozi, ami a 2011-es Flashpoint sztorin alapul (de sokan eltér majd attól) már most a DC-rajongók egyik legjobban várt filmjévé lépett elő. Ez pedig nem elsősorban a villámgyors hősként visszatérő Ezra Miller vagy Andy Muschietti (Az 1-2, Mama) rendező, hanem Michael Keaton és Ben Affleck miatt van, akik mindketten újra magukra fogják ölteni a Denevérember jelmezt.

És könnyen megeshet, hogy nem csak őket láthatjuk majd ilyen különleges szerepben, avagy megkaphatjuk a DC-féle Pókember: Irány a Pókverzumot, ha úgy tetszik. De persze ez még csak pletyka, azért vetjük fel nektek, mert érdekes és különleges ötlet. 

Hirdetés

A Fandom Wire jelentése szerint rengeteg meglepetésre számíthatunk a The Flash filmben, állítólag köztük van egy beteljesületlen álom valóra váltása is: Tim Burton ugyanis a 90-es években szeretett volna készíteni egy Superman filmet, amelyben Nicolas Cage lehetett volna az Acélember. A projektből nyilvánvalóan nem lett semmi, azonban a honlap forrásai alapján Cage lehetőséget kap rá, hogy a The Flash keretében egy kis cameo erejéig Superman legyen..

Egyelőre a színész és a stúdió sem kommentálta a dolgot, ahogyan egy másik pletykát sem erősítettek vagy cáfoltak meg, miszerint a Warner Bros. és Muschietti további Batman színészeket akarnak megnyerni a projekthez. A kiszemeltek között van Val Kilmer, George Clooney és Christian Bale is, sőt úgy hírlik, hogy Chris O'Donnell-t is visszahoznák Robinként. 

Természetesen ezeket az információkat semmi sem támasztja alá a Fandom Wire szaván kívül, de Affleck és Keaton példája azt mutatja, hogy a készítők valóban dolgoznak azon, hogy minél illusztrisabb szereplőgárdát rántsanak össze, így már nem is tűnik őrültségnek a fenti színészeket a stábba képzelni. Szerintetek milyen lenne egy ilyen felhozatal? Ettől izgalmasabbá válna a The Flash sztori számotokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)