Hirdetés

Több verzióban is láthatjuk majd a Loki sorozat karaktereit, Lokiból is több lesz

|

Ezúttal a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige mesélt kicsit a csínytevés istenére fókuszál szériáról.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Marvel Cinematic Universe következő sorozata, a Loki a tervezettnél két nappal korábban, azaz június 9-én fut majd be a Disney+-ra. A széria nemrég egy új előzetest is kapott, melyben a Mobius M. Mobiust alakító Owen Wilson cseppet sem hízelgő tulajdonságok sorával jellemezte a címszereplő Marvel-antihőst.

A premierig már nincs sok hátra, s ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyre sűrűsödnek a hírmorzsák a sorozattal kapcsolatban. Ezúttal maga Kevin Feige, az MCU elnöke és a Loki producere engedett némi betekintést a produkcióba.

Hirdetés

Mint ismert, a széria a Marvel mozifilmekben látott Loki alternatív idősíkon létező verzióját követi majd, aki (SPOILER) nem halt hősi halált Thanos keze által, hanem lelépett a Tesseracttal még a Bosszúállók első részének csatája után. Thor mostohatestvére így megdicsőülés helyett az idővonalak felett őrködő Time Variance Authority nevű szervezet szolgálatába kényszerül, hogy vezekeljen az idősíkok ellen elkövetett tetteiért.

A cselekményben tehát központi szerepet kap a multiverzum-szál, s itt jön képbe Kevin Feige nyilatkozata, aki a Entertainment Weeklynek beszélt arról, hogy a sorozat némely karakter esetében több változatot is bemutat majd.

"A multiverzumos-időmanipulálós móka része, hogy láthatjuk  a karakterek más verzióit, különösen a címszereplő esetében."

-mondta az elnök-producer. Feige emellett arról is beszélt, hogy a több ezer éves Loki hosszú élete során mindenféle kalandokba keveredett, s hogy az általa csak "bűnügyi thrillerként" jellemzett sorozat kiinduló célja a karakter sztorijának teljessé tétele volt.

Azt, hogy a Loki a csínytevés istenének ezerarcúsága körül bonyolódik majd, már egy ideje tudni lehet, hiszen még a széria változó betűtípusokat használó logója is ezt szimbolizálja. Az viszont érdekes kérdés, hogy vajon milyen karakterekből láthatunk majd alternatív változatokat a történet során.

A Feige-interjúból továbbá az is kiderült, miféle dinamikára számíthatunk a főszereplő Loki, és a Time Variance Authorityt képviselő Mobius M. Mobius között:

"Loki hozzászokott, hogy reakciót vált ki az emberekből, legyen az a testvére, az apja, vagy más bosszúállók. Szeret kirívóan és teátrálisan viselkedni. Mobius viszont nem adja meg neki azt a reakciót, amit várna. Ez pedig egy nagyon egyedi kapcsolathoz vezet, amelyhez Loki nincs hozzászokva."

-nyilatkozta Kevin Feige.

Mi már csak a Tom Hiddleston-Owen Wilson páros alakítása miatt is várjuk az MCU új sorozatát, a premierig viszont egyelőre nem marad más, mint feleleveníteni a két korábbi trailert (itt és itt), amiket nálunk magyar felirattal élvezhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)