Hirdetés

Többé nem titok, hogy mikor jön A galaxis őrzői 3

|

James Gunn és stábja már készül a trilógia harmadik felvonására.

Hirdetés

A Disney 2020-as Investor Day híráradatában egy kicsit háttérbe szorultak a galaxis önjelölt őrzői, de azért róluk is szó esett a hajnali órákban. Kiderült, hogy a Guardians of the Galaxy Vol. 3 a 2023-as évben kerülhet mozikba. Ez egyszerre jó és rossz hír: örülünk, hogy végre van egy nagyjából pontos dátum a filmhez, ugyanakkor szomorú, mert az előzetes tervekkel ellentétben nem az őrzők nyitják majd a következő MCU fázist.

Hirdetés

Még az egész James Gunn botrány előtt ugyanis az volt az eredeti elképzelés, hogy A galaxis őrzői 3 lesz a Thanos utáni Marvel univerzum felvezetője. Aztán megjöttek a hírek James Gunn kirúgásáról, a Warnerrel kötött szerződéséről, és a Disney későbbi döntéséről, miszerint visszahívják Gunnt a harmadik felvonásra. Mire az egeres cég és a rendező tisztázta a nézeteltérést, addigra az utóbbi már könyékig volt a The Suicide Squad rendezésében, emiatt át kellett szabni a naptárt.

Akárhogy is, örülünk, hogy legalább ennyivel közelebb vagyunk a Űrlord és kompániája visszatéréséhez. Nem mintha nem lenne mit néznünk majd a 2023-ig hátralévő időben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)