Hirdetés

Többek között a Vikings: Valhalla premierdátumát is bejelentette a Netflix

|

Jövőre sem fog unatkozni az, aki előfizet a Netflix szolgáltatására.

Hirdetés

Vészesen közeledik 2021 vége, így nem meglepő, hogy a cégek már a jövő évi terveikről kezdenek beszélni a közönségnek. Így tett a Netflix is, mely egy köteg bejelentéssel készült, náluk már 2022 legeleje is nagyon aktív időszak lesz.

Február 25-én érkezik például a Vikings spin-off sorozata, a Valhalla.

Hirdetés

A Vikings: Valhalla 100 évvel játszódik majd az eredeti széria után, és olyan híres vikingeket követ, mint Leif Eriksson, a nővére Freydis Eriksdotter vagy épp Harald Sigurdsson herceg. A sztoriban belekóstolunk majd a vikingek és az angolok közötti konfliktusba is, hiszen épp a 11. század elején harcolt a két nép az uralkodásért.

2022. január 14-én érkezik az Archive 81, amiben Dan Turner (Mamoudou Athie), egy levéltáros kalandjait követhetjük nyomon, aki 1994-ből származó felvételek helyreállítása közben egyre jobban belefolyik azok témájába, egy szekta vizsgálatába, amit annak idején még Melody Pendras (Dina Shihabi) készített.

2022. január 28-án megyünk is tovább, érkezik az In From the Cold, amiben Margarita Levieva bújik a főszereplő, Jenny bőrébe, aki korábban orosz kém volt a KGB megbízásából, most azonban a CIA-nek dolgozik egy rejtélyes ügy felderítésén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végül, de nem utolsósorban jön a Raising Dion második évadja, amiben Nicole és Dion tovább képzik szuperhős-szerű képességeiket és hozzájuk hasonló képességű diákokkal is találkoznak majd.

Az alábbiak azonban csak az első két hónapot fedik le a Netflixen. A teljesség igénye nélkül olyan műsorok jönnék még jövőre, mint a Cyberpunk: Edgerunners, a The Sandman, a The Cuphead Show vagy épp a Resident Evil. Persze mindezek előtt még decemberben kijön a The Witcher második évada, úgyhogy idén is lesz még mit nézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)