Hirdetés

Többen megsérültek a Gladiátor 2 forgatásán, kórházba kellett vinni őket

|

Összesen hat stábtag szorult orvosi ellátásra egy baleset következtében.

Hirdetés

Dacára annak, hogy Ridley Scott többször is kifejezte szándékát a megvalósítására, sokáig kételkedtünk benne, hogy a Gladiátor is felkerül azon filmek listájára, amelyek évtizedek múltán kapnak folytatást. Ám most mégis ott tartunk, hogy megtalálták a főszereplőt, akihez egy sor ismert színész (köztük Pedro Pascal, Denzel Washington és Connie Nielsen) csatlakozott, a stáb pedig Scott vezénylete alatt áthurcolkodott Marokkóba, hogy felvegye azt a több órányi nyersanyagot, amit majd a vágószobában addig szabdalnak, amíg össze nem áll a rendező és a stúdió igényeinek is megfelelő, utómunkára küldendő produkció.

A Gladiátor 2-t a tervek szerint 2024. november 22-én fogják majd bemutatni az amerikai mozikban, hozzánk vélhetően egy nappal korábban jut el. A filmes naptárban szereplő premierdátumokat azonban nem szabad készpénznek venni, hiszen lehetnek tényezők, amelyek módosítással járhatnak. Ilyen az incidens is, amelyre június 7-én került sor.

Hirdetés

A Variety beszámolója alapján aznap épp egy kaszkadőrök részvételével készült jelenetet vettek fel, amikor - eddig nem tisztázott körülmények között - baleset következett be, melyben többen megsérültek. A produkció mögött álló Paramount Pictures szóvivője szerint nem életveszélyes sérülésekről van szó, a helyszínen tartózkodó biztonsági és orvosi csapatok azonnal be tudtak avatkozni, hogy megfelelő ellátásban részesítsék a baleset áldozatait. Hat személyt szállítottak kórházba, közülük kettőt már kiengedtek, négyen viszont még kezelés alatt állnak, de mindannyiuk állapota stabil. A szóvivő hozzátette még, hogy számukra a színészek és a stábtagok épsége a legfontosabb, ezért szigorú biztonsági és egészségügyi szabályokat alkalmaznak minden forgatáson. Jelenleg figyelemmel kísérik a Marokkóban zajló eseményeket, és az eddigieken felül minden szükséges óvintézkedést megtesznek, amikor újraindul a forgatás.

A Varietynek súgó egyik forrás úgy tudja, kevéssel a forgatási nap vége előtt következett be a baleset, amiben égési sérüléseket szenvedtek a jeleneten dolgozó kaszkadőrök. A színészek közül senkinek sem esett baja.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)