Hirdetés

Többen nézték meg a Pókember: Nincs hazaút új előzetesét 24 óra alatt, mint a Bosszúállók: Végjátékét

|

Új rekordot állított be Pókember új kalandjának első kedvcsinálója.

Hirdetés

Okkal gondolhattuk, hogy a Bosszúállók: Végjátékkal elért a Marvel Filmes Univerzum a csúcsára, és valami nagyot kell villantania a filmeseknek, ha szeretnének hasonló mértékű érdeklődést elérni a későbbiekben. Nyilvánvaló volt, hogy nem a Fekete Özvegy önálló filmje fog majd áttörést hozni, ahogy az is, hogy sokan lesznek kíváncsiak Tom Holland harmadik hálószövős kalandjára.

Azt azonban valószínűleg a Marvelnél sem sejtették, hogy az első előzetest jóval többen nézik meg az első 24 órában, mint a Végjáték trailerét.

Hirdetés

Míg a korábbi rekordot a Bosszúállók-szálat lezáró film videója tartotta 289 millió megtekintéssel, az újat a Pókember: Nincs hazaút előzetese állította be 355,5 millióval. Annak ismeretében különösen lenyűgöző ez a szám, hogy az előző film, a Pókember: Idegenben mindössze 135 millióig jutott. Még az is elképzelhető, hogy a premier előtti szivárgások jobban felkeltették a nézők érdeklődését.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Pókember: Nincs hazaút nem csak azért érdekes, mert ismét a Marvel egyik legnépszerűbb karakterének ténykedéseit kísérhetjük figyelemmel, hanem azért is, mert a párhuzamos univerzumok találkozása (illetve a Disney-Fox összeolvadás, meg a Sonyval ápolt jó kapcsolat) lehetővé teszi, hogy több generáció Pókemberei találkozzanak: ha már Dr. Octopus és a Zöld Manó is beköszön a Raimi-filmekből, meglepődnénk, ha pont Tobey Maguire maradna ki. 

Aki nem látta az előzetest, vagy újra megnézné, egy kattintással indíthatja is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)