Hirdetés

Többrészes különkiadást kap a Borat – mutatjuk, mire számíthattok!

|

Jóféle kísérőműsort kap Sacha Baron Cohen kazah riporterének második filmje, íme egy trailer és egy plakát is hozzá!

Hirdetés

Az Amazon bejelentette, hogy külön, többrészes különkiadást szentel a Borat 2-nek, avagy a Borat Subsequent Moviefilmnek, méghozzá - kapaszkodjatok - Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor of Stable Containing Editing Machine címmel.

A bejelentéssel együtt előzetes is érkezett a projekthez, ami elsősorban a film kivágott jeleneteit, valamint werkeket fog tartalmazni - mondhatni "kulisszák mögötti jeleneteket", noha nem tudjuk, hogy egy Sacha Baron Cohen-féle álruhás, rejtett kamerás produkció esetében ez helytálló megfogalmazás-e.

Hirdetés

A lent megtalálható trailer annak a felvételnek a bemutatását is megpedzegeti, amit Borat megformálója már korábban is közzétett valamilyen formában, és amin a hírhedt fegyverpárti rendezvényről való menekülését tárta fel a nagyérdeműnek.

Hogy a Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor of Stable Containing Editing Machine pontosan mikor fog debütálni, az nem derült ki, de legalább kaptunk egy vadiúj plakátot is hozzá, illetve Borat a Twitteren azt is elcsiripelte, hogy 63 percnyi extra anyagot prezentálnak majd (és állítása szerint Kazahsztán ezért cserébe kétéves Amazon Prime-tagságot, valamint 134 darab mini-ceruzaakkumulátor kapott, plusz egy töltőt, amit Kirgizisztánnal felváltva használhatnak).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)