Hirdetés

Többször is rászóltak már Tom Cruise-ra, hogy ne vigyorogjon

|

A színész szeret kaszkadőr nélkül dolgozni, és nagyon örül, ha sikerül egy-egy mutatvány - ez viszont a stábtagokat olykor zavarja.

Hirdetés

Az 58 éves Tom Cruise-nak esze ágában sincs pihenőre vonulni, sőt, a Mission: Impossible filmsorozatban (melynek hetedik és nyolcadik része 2022-ben és 2023-ban kerülhet mozikba) lelkesen végzi ő maga a kaszkadőrmutatványokat, mindenféle dublőrök nélkül. Mivel jellemzően akcióhősként szerepelt filmjeiben, végül minden jel szerint a való életben is azzá vált.

Jó formában van, és ezt a napokban egy interjúban is megerősítette. A The Graham Norton Show-ban elmondta, néha annyira átjárja az adrenalin a veszélyesebb mutatványoknál, hogy kiesik a szerepéből.

Hirdetés

Hozzátette, ennek következtében néhányszor rászóltak már, hogy ne mosolyogjon, mert érthető, hogy ő örül a sikernek, de Ethan Hunt valószínűleg másképp reagálna. A színész a múltban repülőkből ugrott ki, egy felszálláshoz készülődő gép oldalában kapaszkodott, és előfordult olyan is, hogy hat percig tartotta vissza lélegzetét.

Eddigi legdurvább sérülése az volt, amikor a Mission: Impossible 6 forgatásán eltörte a bokáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)