Hirdetés

Toby Kebbell adott egy apró, de fontos tanácsot a következő Doctor Doomnak

|

A színész alakította a Fantasztikus Négyes főellenségét a 2015-ös filmben, és úgy tűnik, megtanult egy lényeges leckét.

Hirdetés

Mivel a Disney korábban felvásárolta a Foxot, így tulajdonképpen már semmi akadálya annak, hogy Reed Richards és társai beköszönjenek a Marvel filmes univerzumába. Velük együtt pedig jöhet állandó ellenfelük is, a maszkos Fátum Doktor, és ennek kapcsán most meg is szólalt egy olyan színész, aki korábban már eljátszotta egyszer a szupergonoszt.

Hirdetés

A 2015-ben debütált A fantasztikus négyes sajnos nem aratott túl nagy sikert, és hamar fel is került a legrosszabb Marvel-mozik képzeletbeli listájára. A filmben Toby Kebbell alakította a hősök ellenségét, Doctor Doomot, aki nem igazán a már jól ismert képregényes formájában jelent meg a mozivásznon. A jelek szerint pedig Kebbell sem volt túlságosan elégedett a karakterrel, ugyanis a MovieWeb megkérdezte tőle, hogy milyen tanácsot adna a következő színésznek, aki Latvéria uralkodójának bőrébe bújhat majd legközelebb. A válasz rövid, mégis sokatmondó volt:

"Legyen biztos benne, hogy a Marvel irányít."

Kebbell ezzel valószínűleg arra gondolt, hogy a 2015-ös filmet a Fox készítette, és nem a Marvel Studios, aminek az egész MCU-t köszönhetjük.

Szerintetek ki lenne a megfelelő választás Fátum Doktor szerepére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)