Hirdetés

Todd McFarlane horrorként képzeli el a Spawn filmet

|

Todd McFarlane ismét elárult néhány dolgot arról, hogy hogyan is kell majd elképzelni a készülő Spawn adaptációt.

Hirdetés

Todd McFarlane már nagyon régóta beszél arról, hogy mennyire király lesz a Jamie Foxx és Jeremy Renner főszereplésével készülő Spawn film, most pedig ismét megtudtunk néhány részletet arról, hogy milyen filmre is érdemes számítani. Annyi bizonyos, hogy McFarlane még csak távolról sem szeretne a Marvel filmek stílusához hasonulni.

Hirdetés

Az írót nemrég egy interjúban kérdezték meg a filmről, ahol hosszasan beszélt arról, hogy mennyire frusztrálónak tartja a Hollywood-i vezérigazgatók hozzáállását, akik szerinte nem bírják megérteni, hogy mit is akar elérni ezzel a filmmel, ugyanis állítása szerint kizárólag a szuperhős aspektust látják benne:

"Próbálom velük megértetni, hogy én egy halálosan komoly, ijesztő filmet szeretnék csinálni, ami egy szuperhősről szól, értitek? Ezzel szemben ők folyamatosan fennakadnak a szuperhős részen és valahol azt kívánom, bárcsak el tudnám távolítani belőle, amennyire csak lehet."

McFarlane olyan filmeket hozott fel példaként, mint az Alien, a Cápa, vagy akár a John Carpenter-féle A Dolog amelyek központi szereplőit nagyon keveset látjuk és pontosan ettől lesznek ijesztő karakterek. Szuperhős filmek kapcsán ugye kulcskérdés a merchandise, de az író emiatt sem aggódik, hiszen ő birtokolja a karakterhez tartozó jogokat és őt nem foglalkoztatja a téma, hogy egy gyerekbarát, akciófigurákat reklámozó mesefilmet csináljon, így elmondása szerint a Venommal ellentétben teljesen hajlandó lesz beleállni egy brutális, idősebb korosztályt megcélzó filmbe.

Ti mit gondoltok? Működhet a Spawn egy csendes horrorfilm formájában, ahol keveset látjuk a főszereplőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)