Hirdetés

A Joker rendezője kíváncsi lenne egy olyan Batman-filmre, ami az ő DC-s világában játszódik

|

A tavaly megjelent film egy elég vad Gotham cityt tárt elénk, de egyelőre csak a fiatal devenéremberrel találkozhattunk benne.

Hirdetés

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy 2019 egyik legütősebb filmje volt a Todd Phillips által rendezett Joker, ami ugyan egy szuperhősös alkotás, de nem a megszokott fajtából. Nem csoda hát, hogy az emberek még többet szeretnének látni a filmvásznon bemutatott komor világból - bár őszintén szólva szerintünk inkább így kellene hagyni ezt az élményt, ahogy van, de a filmkészítés álomvilága nem a mértékletesség eszméjén alapul.

Hirdetés

A Joker film rendezője, Todd Phillips a Varietynek elárulta, hogy szerinte a Joker Gothamje gyönyörű, és szívesen megnézne egy olyan Batmant, amelyik a filmben látott városban tevékenykedik. Ezután gyorsan tisztázta a helyzetet, mert nem arra gondolt, hogy majd ő csinál egy ilyen alkotást. Szerinte azért volt érdekes a DC-hős filmbéli szerepeltetése, mert ez az egész felveti azt a kérdést, hogy milyen Batmant csinálna belőle ez a fajta Gotham City.

Az eredeti tervek szerint egy teljesen különálló film lett volna a Joker, ám tekintve, hogy milyen sikeres lett, nem is tűnik olyan elképzelhetetlennek, hogy később esetleg egy nagyobb filmes univerzum része legyen. 

Ti örülnétek egy olyan Batman-filmnek, ami a Joker világában játszódik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)