Hirdetés

Tolkien - megérkezett az első trailer A Gyűrűk Ura írójának életrajzi filmjéhez

|

Varázslat és valóság keveredik a Tolkien első előzetesében.

Hirdetés

A Tolkien az író életének korai éveit dolgozza fel. J.R.R. Tolkien iskolás éveinél indul el maga a sztori, de később természetesen az első világháború borzalmai sem maradnak ki, hiszen mindkét időszak komoly hatással volt később a legendás író munkáira. 

Hirdetés

Nicholas Hoult főszereplésével készült életrajzi film első előzetese nemrég érkezett meg. A friss trailerben többek között Tolkien közeli barátainak és élete szerelmének, Edith Brattnek is szentelnek pár pillanatot - őt egyébként Lily Collins alakítja majd. A nagyjából egyperces videóban gyönyörűen keveredik a valóság és a fikció, a világháborús csatatér robbanásai úgy alakulnak át misztikus szörnyetegekké, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. 

A Tolkien várhatóan idén májusban kerül a mozikba. Ti be fogtok rá ülni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)