Hirdetés

Tolkien - az új előzetes bepillantást enged az író fiatalkorába is

|

Az első hosszabb trailerben megjelenik az író gyerekkora, egyetemi évei és a háború is.

Hirdetés

Nincs egy hónapja, hogy egy rövid beharangozó előzetessel tudomásunkra hozták, hogy közeledik A Gyűrűk Ura szerzőjének életét bemutató film megjelenése.

Hirdetés

A készítők most egy hosszabb trailert is összedobtak nekünk, amiben kicsit jobban megismerjük a film szereplőit, bepillantást nyerhetünk a korabeli Angliába, és persze jó pár utalást is kapunk A Gyűrűk Urából.

Az nem titok, hogy az író harcolt az I. világháborúban és az ott megélt élményei komoly szerepet játszottak Középfölde megalkotásában. Az előzetes azonban most még ennél is korábbra kalauzol bennünket, egészen John Ronald Reuel Tolkien gyerekkoráig.

Az előzetes sok visszaemlékezéssel dolgozik; párhuzamosan láthatjuk az írót, amint jövendőbelijének mesél az általa alkotott világokról és nyelvekről, de a gyerekkori csatározásaiba is betekintést nyerünk. Úgy tűnik, a filmben megjelennek majd Tolkien egyetemi évei is, amik hatalmas lökést adtak neki az íróvá válásban. Mindenképp érdekes lesz látni, hogy a fantasy atyja honnan merítette az ihletet.

A Tolkien várhatóan május 10-én kerüll a mozikba. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)