Hirdetés

Tom Clancy's Jack Ryan - bemutatták a sorozat első részleteit

|

Az Amazon készít sorozatot a számos Tom Clancy regény főszereplőjeként feltűnő Jack Ryanről, ebből mutattak meg néhány percet a New York Comic-Conon.

Hirdetés

Ahogy játékjogokat birtokló Ubisoft már egy ideje saját sztorikat ad ki a Tom Clancy's név alatt, az Amazon is némileg újraértelmezi a számos regényben (Vadászat a Vörös OktóberreFérfias játékokSzivárvány kommandó, csak hogy néhányat említsünk) feltűnő Jack Ryan karakterét. Mindezt egy sorozat kedvéért teszi.

Hirdetés

A New York Comic-Con tartott egy panelbeszélgetést a műsor néhány készítője, ennek keretein belül pedig a Pilot rész első hét percét meg is osztották a közönséggel. Ez nem került fel a netre, de többen leírták, mi volt látható. Az első jelenet 1983-ban, Jemenben játszódik, ahol néhány, az utcán szórakozó gyermek után azt látjuk, ahogy vadászgép ek bombáznak egy falut - ez valószínűleg egy, a sorozat főgonoszának múltjából vett mozzanat. Az ütős nyitány után még azt láthatták a Comic-Con látogatói, ahogy a jelenben összeáll Jack Ryan csapata, aki ekkor még csak egy egyszerű elemző a CIA-nál, de azt látjuk majd, hogyan lép elő ebből a szerepkörből igazi szuperkémmé.

Az egyik levetített jelenetben a munkába bicikliző Ryant elüti a hírszerzéshez egy kényszerszabadság után visszatérő James Greer, aki néhány jelenettel később Ryan főnökévé válik. A sorozat első részében alakul meg ugyanis egy új egység, aminek a címszereplő is a tagja és Greer az új vezetője. A  készítők elárulták, hogy próbálkoztak Clancy regényeinek feldolgozásával, viszont úgy látták, azok a sztorik mára kicsit elavultak, így teljesen új forgatókönyv írásába kezdtek. Az íróhoz hasonlóan viszont igyekeztek minél hihetőbb és minél több kutatással alátámasztott történetet alkotni, aminek nyolc részen keresztül úgy vélik, egész nagy mélységet is adni tudnak majd.

Mit gondoltok, jó lesz a Jack Ryan sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)