Hirdetés

Tom Cruise elképesztő költségvetésből megy az űrbe forgatni

|

A Universal mélyen a zsebébe nyúl, hogy a világsztárral készülő mozifilm ne szenvedjen hiányt semmiben.

Hirdetés

Nemrég jött a hír, hogy Tom Cruise lesz az első színész, aki a világűrben forgat filmet, melyben az Elon Musk vezette SpaceX űrkutató cég lesz a segítségére. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen projekt finanszírozása nem két fillér, de a jelek szerint a Unversal nem spórol, amikor arról van szó, hogy az egyik legnagyobb világsztárt küldik egy űrállomásra. 

Hirdetés

Tom Cruise valószínűleg Hollywood legbevállalósabb színészei közé tartozik, hiszen akciófilmjeit szinte mindig kaszkadőr nélkül valósítja meg. Ugrált már dubaji felhőkarcolón és függött sugármeghajtású repülő oldalán egy-egy jelenet kedvéért, így nem csodálkozunk, hogy ő lesz az első színész, aki az űrben forgat majd.

A Deadline értesülései szerint az egyelőre név nélküli projektre 200 millió dollárt különített el a Universal, ami még hollywoodi mércével is igen komolynak számít. Persze a legnagyobb szuperprodukciókra hajlandóak ennyit, vagy még többet is költeni a stúdiók, és a jelek szerint Cruise filmjével kapcsolatban is vérmes reményeket dédelgetnek. 

Nem tudjuk, hogy egészen pontosan milyen hozzáadott értéke lesz annak, hogy valóban az űrben forgatják, hiszen a CGI effektek már elég régóta képesek kifogástalanul megjeleníteni azt a környezetet. Meglátásunk szerint alapvetően marketing szempontjából lehet jelentősége, ugyanis biztosan jó pár ember ül majd be a filmre amiatt, hogy egy bizonyos tekintetben történelmi jelentőségű produkciót láthat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)