Hirdetés

Tom Cruise magyarul akciózik az új Mission: Impossible film szinkronos előzetesében

|

A Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész vezeti fel Ethan Hunt karakterének búcsúját.

Hirdetés

Feltűnően jó formában van a korához képest az 1962-ben született Thomas Cruise Mapother IV, és ezt rendszerint azzal bizonyítja, hogy szinte minden kaszkadőrmutatványt ő maga csinál meg a filmjeiben. Márpedig a színészt fizikailag alaposan megterhelő jelenetekből nem lesz hiány legújabb produkciójában, a Mission: Impossible - Leszámolás 1. részben sem.

Az eredetileg tévésorozatként indult (1966 és 1973, valamint 1988 és 1990 között futott) franchise-t 1996-ban mozifilmként rebootolták Tom Cruise-zal a főszerepben, aki azóta még hatszor bújt az IMF (Impossible Mission Force) ügynöke, Ethan Hunt bőrébe, és keveredett hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb kalandokba.

Hirdetés

Az alkotók fimről filmre emeltétek a tétet, lokálisból globális léptékűvé fokozva az aktuális fenyegetést, amit az IMF csapatának kellett elhárítania, és közben figyeltek arra, hogy a jófiuk se legyenek sebezhetetlenek, azaz nem mindenki tért vissza a bevetésekről. A Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész pont azt használja ki, hogy Ethan számára az emberei élete az első, olyan küldetést kap, amit mindenáron el kell végezni, ami még náluk is fontosabb.

A hazai mozikba július 13-án érkező filmben jó pár ismerős szereplő felbukkan majd, köztük olyasvalaki is, akit az első részben láttunk utoljára, de új karakterek is lesznek. Ethan ellenfelét, Gabrielt Esai Morales alakítja, Pom Klementieff pedig egy vele szövetséges bérgyilkost. Szintén fontos új szereplő lesz a Hayley Atwell által megformált Grace, akiről nem igazán lehet tudni, hogy hányadán is áll az IMF csapattal, segíti vagy inkább hátráltatja-e őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)