Hirdetés

Tom Cruise már láthatta a Flash mozit, meg is volt a véleménye róla

|

Az exkluzív mozizás után Tom Cruise azonnal felhívta a Flash rendezőjét.

Hirdetés

Mi egyelőre még csak várjuk a Flash - A Villám bemutatóját, de van, aki már most megnézhette a jelenlegi DC moziverzum végjátékának talán legjobban várt fejezetét - a földi halandóknak erre csak 2023 júniusában lesz majd lehetősége. Most kiderült, hogy a kiváltságosok között van Tom Cruise is, aki nemrégiben találkozott a Warner Bros. Discovery fejesével, David Zaslavval. Zaslav elkezdett áradozni a Flash moziról Cruise-nak, aki egyből meg is kérdezte, hogy ez mind szuper, de akkor esetleg meg is nézhetné a filmet? 

A legtöbben erre maximum egy kedves nevetést kaphatnának válaszul, de Tom Cruise nyilván speciális eset. Külön futár szállította neki házhoz az immár kész Flash - A Villám filmet, majd a megtekintés után természetesen egyből biztonságba is helyezte és elvitte a kópiát. Cruise-ra viszont nagy hatással voltak a látottak.

Hirdetés

Ha minden igaz, akkor a mozizás után a színész egyből felhívta a Flash - A Villám rendezőjét, Andy Muschiettit, és kifejtette neki telefonon keresztül, mennyire le van nyűgözve. Könnyel lehet tehát, hogy bár a Shazam! Az istenek haragja nem lett valami fényes, a Flash film valóban hatalmasat fog ütni. 

A magyar mozinézők 2023. június 15. után ismerhetik meg a megfejtést, ekkor fog ugyanis hazánkba is megérkezni a film, amiben nem csak Ezra Miller alakít majd több Barry Allent, vagyis Flasht, hanem egyből két Batmant is kapunk Ben Affleck és Michael Keaton megformálásában, Sasha Calle pedig Supergirlként mutatkozhat be. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)