Hirdetés

Tom Cruise szívesen visszatérne egy korábbi, közkedvelt szerepéhez

|

Ahogy Les Grossman mondaná: "Hű, elképesztő a magabizonytalansági szintetek!"

Hirdetés

Nem csillapodik a felhajtás Tom Cruise körül, akit legutóbb a Top Gun: Maverick főszereplőjeként láthattunk, ami hatalmas sikereket ér el, már a Titanicot is lenyomta. A 60 éves színész azonban nem ül a babérjain, ahelyett, hogy élvezné a sikert, már a következő projekteken töri a fejét. Előkerült például az ötlet, hogy újra eljátssza Les Grossmant, akit a 2008-as Trópusi viharban ismerhettünk meg.

A pletyka a Deadline-tól származik, ők számoltak be róla, hogy Tom Cruise és a Mission: Impossible producere, Chris McQuarrie nagyon rá vannak pörögve arra, hogy újra elővegyék Grossmant. A forrás szerint az egyelőre nem tisztázott, hogy egy komplett filmet akarnak-e a karakter köré, vagy kölcsönvennék őt a két készülő produkciójuk valamelyikéhez.

Hirdetés

A két készülő projekt egy musical, amit Cruise és McQuarrie együtt készítenek, illetve egy olyan akciófilm, ami valószínűleg nem kapcsolódik a Mission: Impossible-höz. Ugyan Grossman karaktere első ránézésre távol áll Tom Cruise-tól, a színész tökéletesen vitte a vászonra a Trópusi vihar agyament producerét az egysoros megjegyzéseivel és az elképesztő táncmozdulataival.

Egy musicalben éppenséggel lehetne helye Grossmannek, pláne ha rendelkezik vígjáték elemekkel, egy igazi akciófilmben viszont nehéz elképzelni, hogy Tom Cruise egy bolondos producert alakítson a mindent és mindenkit megmentő katona helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)