Hirdetés

Tom és Jerry újrakezdi a nagyvárosban, itt a 2021-es film szinkronos előzetese

|

2021-ben újraélhetjük a gyerekkorunkat, érkezik az új Tom és Jerry film, ami ezúttal élőszereplős alapokat mixel animációval.

Hirdetés

Jövőre Tom és Jerry mozival bővül az élőszereplős meseadaptációk sora, a világ legismertebb macskájának és egerének legújabb kalandjánál viszont annyi lesz a csavar, hogy a film összes állata továbbra is animált lény lesz, csak az őket körülvevő világ, no meg persze az emberi szereplők válnak valóságossá. 

A sztori szerint Tom és Jerry kénytelen vidékről felköltözni a nagyvárosba, New Yorkban pedig egy szállodában rendezkednek be. Érthető módon a személyzet nem örül annak, hogy egy egér is lakik a hotelban, itt jön képbe az egyik újonc munkatárs, Chloe Grace Moretz, aki főnökétől, Michael Penától azt a feladatot kapja, hoy szabaduljon meg a rágcsálótól. 

Hirdetés

Persze a megszokott rajzfilmes erőszak maradt a rég, Tom és Jerry újra válogatott módokon tör borsot egymás orra alá. A nemrég kiadott előzetesnek viharos gyorsasággal elkészült a magyar szinkronnal felvértezett verziója is, alább ezt nézhetitek meg. Az új Tom és Jerry film pontos premierdátuma egyelőre még nem ismert, de valamikor 2021 folyamán lesz érdemes számítani rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)