Hirdetés

Tom Hanks újabb második világháborús filmet készít

|

A hatvan éves színész nemcsak a főszerepben tündököl majd, a forgatókönyvet is ő írja.

Hirdetés

Tom Hanks rengeteg fantasztikus filmben bukkant már fel. Az én személyes kedvencem a Ryan közlegény megmentése, ezért is örülök kifejezetten, hogy újra egy második világháborús moziban bukkan majd fel.

Normandia partjai helyett ezúttal egy romboló parancsnoki hídján bukkan majd fel. A történet szerint a tiszt hosszú idő után kap saját rombolót, így a német hadiflotta mellett a saját démonjaival is meg kell küzdenie, hogy bizonyítsa, kiérdemelte a tisztséget. A rendezői székbe Aaron Schneider, az A temetésem rendezem című filmet is jegyző direktor ülhet.

A kapitányi szerep nem lesz ismeretlen terep Tom Hanks számára, hiszen számos alkalommal játszott hasonlót, elég csak legutóbbi filmjére a Sully-ra gondolni. A film egyébként a hajóról kapta a címét, Greyhound néven kerül majd mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)