Hirdetés

Tom Hanks vére is segíthet a koronavírus vakcinájának kifejlesztésében

|

A népszerű színész és felesége is vért adott a kutatóknak.

Hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Tom Hanks és felesége, Rita Wilson elkapták a koronavírust, de később szerencsésen meggyógyultak, immár teljesen tünetmentesek. Pontosan ezért segíthetnek a koronavírus elleni harcban.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban ugyanis jelenleg gőzerővel dolgoznak azon a tudósok, hogy ki tudjanak fejleszteni valamiféle oltóanyagot a vírus ellen. Az egyik feltevés szerint ehhez a gyógyult emberek vére lehet a kulcs. Tom Hanks pedig nemrég arról mesélt az NPR "Wait Wait…Don't Tell Me!" című podcastjében, hogy múlt héten ő és Rita felajánlották a vérüket és a vérplazmájukat a kutatásokhoz. 

Csak remélni tudjuk, hogy akár ezen az úton elindulva, akár más módon, de a kutatók minél előbb sikerrel járnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)