Hirdetés

Tom Hanks és felesége is elkapta a koronavírust

|

Ausztráliában forgattak, amikor megfázás szerű tüneteket kezdtek produkálni, a kivizsgálás után a tesztek pozitívak lettek koronavírusra, jelenleg karanténban vannak.

Hirdetés

Egyre komolyabb intézkedéseket hoznak világszerte azért, hogy megelőzzék a koronavírus terjedését, így rengeteg rendezvény marad el külföldön és hazánkban egyaránt. Mivel a vírus lappangási ideje akár két hét is lehet, ezért nagyon nehéz megakadályozni a terjedést, hiszen olyan emberek is hordozók és terjesztők lehetnek, akik látszólag tünetmentesek. Valószínűleg így jutott be a Warner egyik forgatási helyére is a kórokozó, ami miatt Tom Hanks és felesége is megfertőződött.

Hirdetés

Színész Instagramján tett közzé, egy képet, amin egy latex kesztyű látható, és az ehhez kapcsolódó bejegyzésben elmondta azt is, hogy hogyan szűrték ki náluk a betegséget:

"Egy kicsit kimerültnek éreztük magunkat, mintha megfáztunk volna, a végtagjaink is fájtak. Ritának hidegrázásai is voltak, ehhez alacsonyabb láz is társult. Hogy helyesen, cselekedjünk, ahogy most világszerte kell, kivizsgáltattuk magunkat koronavírusra, és az eredmény pozitív lett."

A bejegyzésben azt is megemlíti, hogy most követik az orvosok által előírt lépéseket, és a környezetüket is kivizsgálják, hogy kiszűrjék az esetleges hordozókat.

Hanks egyébként az Elvis Presley film forgatásain vett rész, ahol a zenész menedzserét alakítja. Valószínű hogy az események hatására egyelőre leállnak a film munkálatai. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)