Hirdetés

Tom Hardy komoly sérülést szenvedett el a Venom forgatásán

|

Több műtéten is átesett a színész, de még így sem volt 100 százalékos formában a Venom 2 munkálatai alatt.

Hirdetés

A három éve bemutatott Venomtól ugyan nem estek hasra a kritikusok, de a Tom Hardy főszereplésével készült film elég pénzt termelt ahhoz, hogy a Sony felhúzza rá a saját Marvel-univerzumát, melynek következő felvonása az októberre halasztott  Venom 2: Vérontó lesz.

A premierhez közeledve nemrég egy zúzással teli új előzetest is kaptunk, Hardy viszont egy friss interjúban még az első rész kulisszatitkaiból árult el egy eddig nem ismert részletet.

Hirdetés

A brit színész az Esquire újságírójával ült le, aki többek közt a Neflixre készülő Havoc kapcsán faggatta a fizikai kihívásokról. Hardy itt mesélte el, hogy általában igyekszik minél több harcjelenetben szerepelni, ám a Venom 2 esetében nehezítette a dolgát, hogy még mindig az első rész felvételén begyűjtött térdsérüléséből gyógyult.

A sztár beszámolója szerint a 2017 őszén indult forgatáson elszenvedett baleset olyan komolynak bizonyult, hogy végül csak két műtéttel sikerült helyrehozni, s a Venom 2 2019 szeptemberétől zajlott munkálatai alatt csupán a felépülés 8. hetében járt. A sérülés természetét Hardy sommásan csak úgy jellemezte, hogy a térdei "szét voltak k*rva".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Arra viszont már egy 2018-as Esquire-portréban is utalt a színész, hogy a forgatáson meghúzta a jobb meniszkuszát (a térdízületben található C-alakú porc), ami akkor csak azért került szóba, mert sántítva érkezett az interjúra.

Most azonban mindenkit megnyugtatott, hogy egészségesebbnek érzi magát, mint valaha, sőt még a beszélgetést közlő újságírónő is megdicsérte a formáját, melyre a kötelező "köszönöm" előtt a színész viccesen azzal reagált, hogy manapság már nem is szabad ilyet mondani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)