Hirdetés

Tom Hardy reagált a Star Wars VIII-as pletykákra

|

A Mad Max és A visszatérő sztárja egyesek szerint a következő Star Wars filmben is felbukkan majd. Most ő maga is nyilatkozott a témában, de csak még több kérdés merült fel bennünk.

Hirdetés

Egyáltalán nem lenne meglepő, ha neves színészek cameóznának a következő Star Wars filmben csak a poén kedvéért, gondoljunk csak Daniel Craig rohamosztagosára az előző epizódban. Tom Hardy neve hasonló kontextusban merült fel, a The Hollywood Reporter egyik munkatársa pedig rá is kérdezett, hogy mi a helyzet.

Nem is tudom, hogy válaszolhatok-e erre a kérdésre.

- mondta Hardy, ami egy nyilvánvalóan nagyon ügyesen megfogalmazott válasz. Mikor a riporter internetes pletykákra alapozta a dolgot, a színész hozzátette:

Az internet hazugáságok és álhírek csodálatos hálója, nem igaz?

Persze a riporter kötötte az ebet a karóhoz, így a másik oldalról is bepróbálkozott, hogy akkor hamisak-e a hírek, mire Hardy csak annyit felelt:

Akár hamisak is lehetnek, nem igaz?

Hogy csak a bolodját járatja-e velünk, vagy valóban felbukkan majd a Star Wars VIII-ban, az még ebben az évben kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)